top of page

Eetarrangementen

Ben jij een echte foodie en wil je graag genieten van lekker eten dichtbij huis? Dan ben je bij onze B&B aan het juiste adres! Onze chef-kok heeft al meer dan 30 jaar ervaring en maakt elk gerecht klaar met een grote lading passie. Onderstaand staan de verschillende eetarrangementen uitgelegd die onze B&B aanbiedt met elk zijn eigen voorwaarden. Kijk zeker na hoeveel dagen op voorhand je je eetarrangement dient te bestellen; aangezien we met verse producten werken, hebben we zelf ook de tijd nodig om naar de winkel te gaan. Alle arrangementen (behalve het tapas arrangement) zijn enkel verkrijgbaar per volledige tafel. Op woensdagen en zondagen geven we geen avondeten.

Wegens de kleinschaligheid van ons logies en het principe van gemeenschappelijke gastentafel, kunnen we helaas niet meer tegemoetkomen aan alle diëtaire wensen en restricties betreffende het ontbijt of avondmaal.

Diner 

Dit arrangement is het hele jaar door geldig, maar niet op woensdagen en zondagen. Een reservatie is verplicht en dit tenminste 3 dagen voor het verblijf. Vergeet zeker niet bij je reservatie te vermelden dat je het "DINER ARRANGEMENT" bij je verblijf wenst bij te boeken. Als je dit arrangement boekt, dien je binnen de incheckuren aan te komen (15.30 uur - 17.30 uur). Dit arrangement is combineerbaar met Booking.com en andere arrangementen van onze B&B.

Het gezamelijk diner vangt aan om 18.30 uur en bevat: een aperitief met hapje, soep/seizoensslaatje, hoofdgerecht, dessert en koffie of thee. 

Is het gewone diner arrangement iets te uitgebreid? Dan bieden we ook een mini diner arrangement aan. Deze ingekorte versie bevat: een aperitief, hoofdgerecht en koffie of thee. Voor dit arrangement gelden dezelfde voorwaarden als voor het diner arrangement. Vergeet bij je reservatie niet te vermelden dat je het "MINI DINER ARRANGEMENT" wenst bij te boeken.

Koud tapasbordje (voor 2 personen)

Dit arrangement is het hele jaar door geldig. Een reservatie is verplicht en dit tenminste 1 dag voor het verblijf. Vergeet zeker niet bij je reservatie te vermelden dat je het "KOUDE TAPAS ARRANGEMENT" bij je verblijf wenst bij te boeken. Dit arrangement is combineerbaar met Booking.com en andere arrangementen van onze B&B.

Zin in dat beetje meer? Boek dan het "KOUDE TAPAS ARRANGEMENT MET CAVA"!

Snelle hap

Dit arrangement is niet tijdens de maanden april en mei geldig en in de overige maanden niet op woensdagen en zondagen. Een reservatie is verplicht en dit tenminste 3 dagen voor het verblijf. Vergeet zeker niet bij je reservatie te vermelden dat je het "SNELLE HAP ARRANGEMENT" bij je verblijf wenst bij te boeken. Als je dit arrangement boekt, dien je binnen de incheckuren aan te komen (15.30 uur - 17.30 uur). Dit arrangement is combineerbaar met Booking.com en andere arrangementen van onze B&B.

Het gezamelijk diner vangt aan om 18.30 uur en bevat: spaghetti Bolognaise met brood of een boerenomelet met brood.

Prijzen

Diner arrangement

Mini diner arrangement

Koude tapas arrangement

Koude tapas arrangement met cava

Snelle hap arrangement

€40 per persoon 

€28 per persoon

€13 voor 2 personen

€23 voor 2 personen

€13 per persoon

bottom of page