b&b Horpala kan persoonsgegevens verzamelen van gebruikers wanneer deze een vraag/reservatie plaatsen, via mail - contactformulier of telefonisch, zich abonneren op de nieuwsbrief, deelnemen aan een wedstrijd of promotie, reageren op een enquête of een formulier invullen.

Voor zover dit passend is, kunnen de gebruikers worden gevraagd om gegevens inzake hun naam, e-mailadres, telefoonnummer, fysieke adres, postcode, land, nationaliteit, rijksregisternummer, geboortedatum en ID-nummer te verstrekken.

Deze persoonsgegevens worden gebruikt om de boeking uit te voeren, om de betaling te verwerken, voor communicatie over de boeking, voor customer services en om deze services te verbeteren, om problemen met aan u geleverde diensten te voorkomen en op te lossen, om nieuwsbrieven waarop de gebruiker zich heeft geabonneerd te verzenden en voor klantstatistieken.

Daarnaast kan informatie gebruikt worden om een promotie, enquête, wedstrijd en andere functies van de site uit te voeren en/of voor andere marketingdoeleinden; steeds voor eigen gebruik binnen de doeleinden van b&b Horpala.

Voorts kunnen we uw gegevens verwerken om te voldoen aan wettelijke voorschriften en/of regelgeving. 

b&b Horpala kan aan de gebruikers die een vraag tot reservatie of reservering hebben gemaakt, nieuwsbrieven verzenden betreffende promoties of acties van b&b Horpala.

Wanneer u zich op enig moment wilt afmelden voor het ontvangen van toekomstige e-mails, dan kunt u dit doen door onderaan de nieuwsbrief op de tekst "unsubscribe" te klikken.

Persoonsgegevens worden niet doorgegeven, verhuurd, verkocht of verhandeld aan derden, tenzij dit kadert in een noodzakelijk wettelijk kader.

Gebruikers kunnen reclame-inhoud of andere inhoud op onze site aantreffen die doorlinkt naar de sites en diensten van derde partijen.

Wij hebben geen controle over de inhoud of links die op deze sites verschijnen en zijn niet verantwoordelijk voor de praktijken van websites die naar of van onze site linken. 

Dit document is voor het laatst bijgewerkt in maart 2018.